Sjukgymnasten slog ut min tand!

Ja inte idag alltså, utan för nästan 30 år sedan. Ni som har hängt med sedan bloggens begynnelse kanske kommer ihåg att jag tidigare berättat att en klasskompis en gång dunkade mitt huvud i stengolvet så att jag tappade en bit av framtanden.

Idag när jag vandrade in hos sjukgymnasten så var det alltså ingen mindre än sagda fd klasskompis. Vad är oddsen för det?! Det var trevlig i alla fall, då kunde vi prata en stund om när han slog ut min tand.

Ni vet hur det kan vara lite jobbigt, när man går till en läkare eller sjukgymnast, att man måste klä av sig inför en total främling. Det är lite svårt att få ryggen undersökt utan att ta av sig tröjan liksom.

Då är det ju MYCKET bättre när man kommer till dit att upptäcka att sjukgymnasten är någon som man känner och har gått skola med i nio år men bara träffat en handfull gånger de senaste 20 åren.

Det känns ju så mycket bekvämare att klä av sig inför en främling som man känner, än en total främling som man aldrig har träffat förut och aldrig kommer att träffa igen. Dessutom är det tur att den där tiden när man sprang omkring utan BH är ett minne blott.

Han sa i alla fall att jag måste träna upp muskulaturen i ryggen för att undvika ryggont. Han utlovade att övningarna kommer att ge mig plattare mage på kuppen. Om det löftet är sant så är ju det där med avklädningen en smäll man får ta.

5 thoughts on “Sjukgymnasten slog ut min tand!”

  1. Hårt det där med utslagen tand, men blir nyfiken på något annat i din historia. Jag var också med för för 30 år sen när fliclvännen “sprang omkring utan bh”, bokstavligen! Men vad hände, varför blev bh ett måste? Minns flickvännen var över 25 när hon började ha bh regelbundet och tyckte det var så obekvämt… men jag tyckte då det var lite häftigt med lyfta bröst, när dom flesta fortfarande gick utan bh!

  2. Vilken tur i alla fall att sjukgymnasten förträngt händelsen. Då slipper man ha dåligt samvete! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *