Läsarfråga om bröst

Jag har fått en fråga här på bloggen. Jag blir såklart glad när min hjälp och expertis efterfrågas. Om jag fick lite fler sådana här frågor skulle jag kunna ha en rådgivningsblogg.

Det är Julius som frågar. Julius är ingen regelbunden läsare, han satt och googlade och så hamnade han här. Vilken tur han hade va?!

Det är så att Julius kommer ihåg när hans flickvän “sprang omkring med bara bröst” och nu undrar han vad som hände och när BH blev ett måste. Hela hans kommentar kan ni läsa här. Jag är väldigt kunnig om bröst, för jag har två stycken. Det låter kanske inte som så mycket, men om man hade fler skulle det se väldigt konstigt ut. Jag kan i alla fall svaret på den här frågan.

BH blev inte “ett måste” ett visst årtal. Så här ligger det till. Först är man ung. Då behöver brösten inte “lyftas upp”. De pekar liksom ut färdriktningen framåt helt på egen hand. I alla kvinnors liv kommer dock en dag. För vissa kommer den tidigt och för andra senare, kanske inte ens förrän efter barnafödsel. Till slut kommer i alla fall den dagen när brösten börjar tappa lokalsinnet. Då måste man samla ihop brösten i en BH så att de pekar åt rätt håll igen. Annars går man vilse.

One thought on “Läsarfråga om bröst”

  1. “Jag är väldigt kunnig om bröst, för jag har två stycken.” Haha, underbart!
    Kul med alla dessa frågor man får. Som bloggare tros man ha svaret på allt! 😉

    //Meekatt…med långa bröst – helt utan lokalsinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *