Slankbyxor – när en Facebook-kampanj slår helt fel

Slankbyxor, vad är det? Jamen det är ju sådana här bekväma saker fattar ni väl!

Jag tror att vad de försöker illustrera med en sådan här bild är att om man trycker in sin överviktiga kropp i en sådan här sak så försvinner ju inte fettet. Någonstans ska det ju ta vägen. Så om man ska tro den här bilden åker alla överflödig kilon upp i BHn. Det är ju himla bra. Hur skulle det se ut om fläsket åkte ner i knäna? Vem vill gå omkring med jättetjocka knän!

Idag såg jag ett inlägg som ett företag gjort på Facebook för att göra reklam för sina slankbyxor. 10-20 kg smalare ser man ut i slankbyxorna utlovade de. Inget för mig alltså. Jag väger ju bara 8 kg för mycket så om slankbyxorna får mig att se 20 kg smalare ut skulle jag se sjuklig ut. Det vill man ju inte.

I alla fall så gick det nog inte som företaget tänkt sig med det lilla Facebook inlägget. När jag såg det hade inlägget nästan 700 kommentarer. Jag orkade naturligtvis inte läsa alla, men av de som jag skummade igenom var SAMTLIGA negativa. Sveriges kvinnor verkar inte vara beredda att krypa tillbaka in i korsetter.

Ops.

Det sägs ju att all reklam är bra reklam, men i det här fallet känns det inte som att det stämmer.

6 thoughts on “Slankbyxor – när en Facebook-kampanj slår helt fel”

  1. Det jävliga är att fläsket inte åker uppåt till pattnivå- det trycks inåt och gör att man känner sig som en stoppekorv som inte kan böja sig ner… eller böja sig överhuvudtaget! I know, jag har en egen som är ohyggligt obekväm och obehaglig!
    Det är säkert snyggt och bra på dom som inte har minst +20 kilos överflöd 😉

  2. Jag hann inte med denna “nyhet” förutom att någon kompis kommenterat. Jag tänkte bara att jag nog skulle behöva köpa två par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *