Strykjärnstortyr

Lundsberg är öppet för business igen. Ingen bryr sig. Ja okej då, 200 personer bryr sig kanske. Men ingen annan.

Men låt oss prata om tortyr litegrann. Tortyr är ett stort ord. Aftonbladet berättar att Lundsbergs nya styrelse ska diskutera strykjärnstortyren. Med Aftonbladets hjälp gör det här förstås Lundsberg unikt. Detta måste vara världshistoriens första och enda “strykjärnstortyr”.

Nu har Aftonbladet satt väldigt otrevliga bilder i mitt huvud inför framtiden. Sveriges “elit” utbildas på en skola där tortyr bedrivs med strykjärn. Framtida ledare inom svenska företag som skall representera Sverige internationellt. Kommer ni någonsin att kunna titta på en svensk företagsledare som gått på Lundsberg igen utan att se ett strykjärn framför er?

Fatta så pinsamt när de träffar någon som gått på Eton eller Harrow. När de ska diskutera tortyrmetoder på golfbanan eller i bastun. Jag kan slå vad om att en student från Eton har något bättre att komma med än ett strykjärn. Inte vet jag hur Lundsbergarna har tänkt rädda upp den situationen. Ska de säga till Etoniten “Sverige är världens mest jämställda land så svenska män är inte rädda för att förlora sin manlighet genom att använda strykjärn”.

Ett strykjärn är fan inget tortyrredskap. Vilken skam för Sverige va?

Vi avslutar med en bild på “strykjärnstortyr”. Jag orkade inte plocka fram någon skjorta, men ni fattar ändå va?

Strykjärnstortyr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *