Svårt att bestämma sig

Jag såg en kjol som jag tyckte var snygg i en butik för ett tag sedan. Idag tittade jag på den på nätet och då låg den i en kategori som hette Mini så nu känner jag mig tveksam. Jag är så frusen om låren.

Varje kväll har gullefjunet slutat med välling och ska ha mjölk istället för hon är stor nu. Varje morgon ska hon ha välling igen.

Jag har anmält mig till högskoleprovet imorgon. Inte för att jag har tänkt börja plugga igen. Jag tänkte bara kolla om jag blivit smartare eller dummare än när jag gjorde det senast för typ tjugo år sedan. Men när jag fick kallelsen så skulle man vara på plats 08.20. I Spånga. På en lördag. Å det håller på hela dagen. Jag fattar inte varför de ska ha så mycket raster? Så nu vettifan om jag orkar göra det. Vem bryr sig om jag är smartare eller dummare än för tjugo år sedan egentligen? Tänk om jag sitter där hela dagen och slösar bort en hel lördag också får jag bara något som 1,3 i resultat. Man kan ju ha råkat lägga av sig nu när det är ett tag sedan man pluggade. Då kan jag ju inte ens skryta om det efteråt.

Maken och gullefjunet ska äta lunch med svärmor imorgon och maken säger att han har svårt att bestämma sig för om han ska dricka ett glas eller en flaska vin till lunchen. Det kan han sluta fundera över för det kan jag bestämma åt honom. Ett glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *