Tampongsjukan

Nu när vi har ett 10-kort på badhuset är ju torsdagar bad-dag av tvång. Idag kan jag inte bada eftersom det är lyckliga veckan. Det här låter kanske som ett konstigt namn på veckan ifråga, men på bad-dagen blir den lycklig.

Det är ingen idé att ni lämnar kommentarer om tamponger. Jag har redan förklarat det här för maken. Han vet att man inte kan bada med tampong. Han förstår nu att man inte kan bada med tampong för att tampongen kan suga till sig vatten och svälla också får man inte ut den. Kloret i vattnet gör det extra farligt för man kan få tampongsjuka. Det var när jag sa ordet tampongsjuka som maken förstod allvaret.

Då var det ju den här lilla detaljen med att maken “glömt” sina badbyxor på badhuset och när han skulle leta efter sina andra badbyxor “hittade han inte dem”. Men det står ju i bibeln att “den som söker han skall finna”. Visst är det i bibeln det står så? I någon viktig bok står det i alla fall så. Idag har jag sökt badbyxor och jag fann badbyxor. Den som skrev bibeln visste vad han talade om.

Nu har maken ett par tjusiga badbyxor att bada i igen.

Badbyxor

Vad säger maken nu då? Jo, att han måste jobba idag. Trots att projektet han jobbar på är flexibelt och han själv kan bestämma när han ska jobba. Det vet jag minsann för det brukar han berätta för mig när han vill ut och köra skoter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *