Vad ska jag ha för appar då?

Berätta nu. Vad behöver jag för appar? Candy Crush behöver ni inte föreslå för jag fick agg mot det spelet när folk bad mig om hundra liv om dagen på Facebook. Jag spelar Mahjong istället.

SMHI har jag redan. Igår sa den att det skulle vara 23 grader på nationaldagen när man är ledig och nu säger den bara 18 grader. Vilken skräp-app va?!

Bra barn-appar vill jag ha förslag på. Ni vet när man är någonstans och vill att ungen ska sitta ner och vara tyst ett tag. Helst ska det inte låta så mycket. Om man äntligen lyckas få tyst på ungen vill man ju inte sitta och lyssna på en app istället.

Också vill jag ha någon bra sorts notes/organisarar app. Jag hade tänkt att jag ska skriva mjölk, ost, makaroner, toapapper, blöjor osv på en lapp i telefonen. Sen när maken är i affären och jag är hemma så skickar jag lappen till honom. Så man måste kunna dela sina lappar.

Ja, typ sånt. Nyttiga grejer. Kom med förslag nu ni som är rutinerade app-användare.

2 thoughts on “Vad ska jag ha för appar då?”

  1. Jag har inga nyttiga appar… Jag har wf, cc, quizkampen, ruzzle, whatsapp (bra, man skickar gratis sms och mms), facebook, youtube, tv.nu, några fotoredigeringsappar (som power cam), angry birds, panguin, handtolkning, emoji, kortspel, swap faces, zookeeper, blogg.se och SRs radio.

  2. Jag har en app med memory åt Vilda. Världens bästa, hon kan sitta hur länge som helst och spela, och det fantastiska plingande ljudet gick enkelt att stänga av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *