Vad ska jag skriva om idag då?

I veckan hade vi ingen fiskmåndag. Istället hade vi fisktorsdag. Det blev över mat. När maken för en stund sedan kom och frågade om han kunde få ta hela fiskgratängen till lunch om han bad snällt sa jag ja. För jag är snäll och generös. Själv åt jag en lättlagad pizza.

Jag har druckit kaffe idag.

I morse glömde jag borsta tänderna. Jag har fortfarande inte borstat dem, men jag ska strax gå och göra det.

Har varit till återvinningsstationen med soporna.

Det var det viktigaste som hänt mig idag, resten är ni nog inte intresserade av.

Jag har inga bloggidéer idag. Kom gärna med förslag på vad jag ska skriva om. Ni kan tex föreslå att jag ska skriva om läget i Syrien. Sen ignorerar jag det förslaget och väntar på att någon ska ge ett bättre förslag, eller väntar tills jag själv kommer på något att skriva om.

Ja det var allt för den här gången. Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni har ätit till lunch. Lite utbyte av meningslös och ointressant information vore trevligt.

12 thoughts on “Vad ska jag skriva om idag då?”

 1. Jag har inte ätit lunch ännu – är meningslöst sjuk och vänder på dygnet 🙁 Lär väl äta middag nån gång framåt midnatt, ba’fatt jag kan?

  1. NU har jag ätit lunch: en vegetarisk vårrulle, en halv inlagd surkålsfylld paprika och ett par matskedar keso. Jag kallar det “kylskåpsrensning”, en finare matsal än min hade nog kallat det “buffé” 🙂

   1. Buffé blir man lätt sjuk av så det är bra att passa på att äta det när man redan är sjuk så att inte känner så mycket skillnad.

 2. Hej!

  Lunchtiden är passerad men här blev det en andra frukost då! Fil, flingor och macka! Vi tar den lagade maten senare idag.. Nu blir det en busstur ner till stan med min ille son! Ha en bra fortsättning på dagen 🙂 Kram, Åsa

  Ps. Du kan skriva om: Vädret, böcker (nån du läst, bra eller dålig eller nån du vill läsa) eller fortsätt skriva på din bok 🙂 HÄR på bloggen alltså, så att vi bloggläsare får nåt trevligt att läsa! Eller: kändisar, Melodi-festivalen eller kvällens MUST SEE tvprogram: LENA PH’s 27-år-som-artist-firande eller bästa städgrejen/städtipset. Ja nu har du fått några tips. Hissa eller dissa 🙂

 3. Meningslös lunch även här, pasta carbonara, dock hade jag trevligt lunchsällskap av sonen (som är hemma och sjuk). Kul när ungarna blir stora och man faktiskt kan ha meningsfulla diskussioner!

 4. Här är de frukostdags-strax. Rostat bröd med mayo plus tomatskivor och Munster-ost. Och kaffe, förstås.

  Sen blir det roligt. Jag har ekorrar och möss etc. som har bott på vinden en längre tid. En del av dom har dragit sina sista andedrag däroppe och insulationen är full av you-know-what. Följaktligen måste nåt göras. För 5000 dollars!

  Ruth i Virginia säjer: “Have a nice day!”

 5. Glömde att säja, att The Terminators kommer om en timme.
  Hoppas det är nåra snygga killar 🙂

  1. Nu vill jag inte att du antastar hantverkarna som Gunilla Persson gjorde med fönsterputsaren – svenskor kan få dåligt rykte i USA!

 6. Bloggförslag… Det har jag inga! Jag ska jobba i helgen och då gillar jag att ha en del inlägg förberedda för när jag jobbar så går tiden mestadels åt att jobba och sova. Men det är helt tomt i skallen. Läget är så pass desperat att jag funderade på ett inlägg om min avföring… det säger allt va?

  Till lunch åt jag precis två kokta ägg med “bröd”, så jäkla grovt att det nog inte får kallas bröd egentligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *