Var är Birgit?

Jag har ganska länge haft en trogen läsare. Hon heter Birgit. Ni kanske inte känner igen henne för hon brukar inte kommentera här på bloggen så ofta. Men hon brukade ofta kommentera på Facebook-sidan.

Nu har jag inte hört av henne på nästan två veckor. Var är Birgit? Är hon på utlandssemester? Är hon arg på mig? Jag vet inte var Birgit bor, men jag har fått för mig att hon är från Luleå. Hon kanske är arg på mig för att jag har flyttat till Stockholm? Tycker att jag har svikit Norrland, så nu vill hon inte läsa bloggen längre. Eller är hon arg för att jag inte längre hinner med att svara på kommentarer?

Eller tänk om det har hänt Birgit någonting? Man blir ju orolig när hon helt plötsligt bara försvinner. Nu får du lov att höra av dig Birgit. Jag undrar ju vart du har tagit vägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *