Vi är hemma igen

Har ni saknat mig? Troligtvis inte eftersom ni ALLIHOPA glömde bort att gratta mig på födelsedagen i måndags. Jag som trodde att vi var vänner?

Vi har varit hemma i ett par dagar men jag har inte hunnit berätta det för er. As-stressad har jag varit.

Jag skulle i alla fall bara berätta att innan vi åkte till London satt barnet i barnvagnen på vägen till dagis och när vi kom hem igen så fanns det nya rutiner kring hur man ska färdas till dagis. Om man föreslår att hon ska sätta sig som vanligt så att hon inte dyker på skallen i gatan om det kommer gupp i vägen eller nått sånt blir det ett sånt där bråk som gör att man kommer försent till jobbet.

MagåkningJag fattar inte när ordet nej försvann ur farsans vokabulär. När jag var femton och frågade om jag fick fara ut på stan å supa på kvällarna sa han minsann nej, så på den tiden visste han då att ordet fanns.

7 thoughts on “Vi är hemma igen”

  1. Hallå, jag grattade minsann! Du har däremot inte svarat på mitt tack och det ska jag skriva till Magdalena Ribbing om. Hon kommer att bli upprörd och säga att jag inte ska gratulera dig med (eller möjligen att jag ska vara en större människa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *