Som tonåringar på chartersemester

Mina föräldrar alltså. De kommer hit och åtnjuter vår gästfrihet. De får låna ett helt älskvärt barn och får rå om henne helt själva i flera dagar. De fick till och med Vabba henne i en och en halv dag eftersom dagis ringde redan innan vårt flyg hade lyft från Arlanda för att säga att gullefjunet var sjuk (fast egentligen undrar jag om inte det där var något som morfar hade gjort upp med fröknarna på morgonen när han lämnade henne).

När de åkte hem idag då, vad gjorde de då? Jo de lämnade gästrummet i ett skick som ett gäng tonåringar på charterresa skulle kunna åstadkomma. De till och med lämnade ett helt hus i sängen.

BarnrumskaosNär morsan läser det här kommer hon att ringa och säga att de “minsann lämnade rummet i samma skick som de fann det och att de inte kastat något hus i sängen och skylla på den lilla terroristen som bodde i rummet bredvid”.

Ni och jag vet ju att detta inte är sant. Jag visade ju er ett foto av hur rummet såg ut när de kom och det låg inget hus i sängen innan jag och maken åkte bort.

 

One thought on “Som tonåringar på chartersemester”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *