Det är god bloggsed att visa upp sin shopping

Jag börjar ju vara en ganska rutinerad bloggare nu för tiden. Jag vet att nu när jag har varit på semester så måste jag enligt internationella bloggregelboken visa upp på bloggen vad jag köpte i London.

Plåster

Plåsterlåda

Egentligen hade jag inget behov av plåster, det var burken jag var ute efter. Jag hade inte en plåsterburk på shoppinglistan när vi åkte. Det var ett impulsköp för när jag såg den tyckte jag att det kunde vara trevligt med en fin plåsterburk. Sen råkade den bli knölig i handväskan så nu ser den ut litegrann som vår kaffeburk. Jag vet inte riktigt hur det gick till. Jag kanske satt på handväskan när vi var på puben. Vilket betyder att nu har plåsterburken också ett affektionsvärde.

Crocs skosmycken

Crocs skosmycken

När vi kom hem så hamnade dessa längst upp bland favvopresenterna tillsammans med den lilla vita katten och pärlorna. Gullefjunet tycker att de är jättefina och bär runt dem från rum till rum och flyttar dem från strumplådan till besticklådan och så vidare. Förra årets fejk-crocs är nämligen urvuxna så vi måste köpa nya så smyckena har inga skor att pryda ännu.

En bärbar telefonladdare

On-the-go telefonladdare

Nyttogrej ni vet. Man laddar upp den hemma genom att plugga in den i datorn och sen har man den i handväskan och när mobilbatteriet tar slut vänder man på sladden och laddar upp telefonen. Den här kommer att bli superanvändbar. Medan vi var i London skulle jag ha behövt den minst fem gånger men jag hade ju inte hunnit ladda upp laddaren så jag fick inte testa den där. Men jag har testat hemma och den funkar. Två telefonladdningar ska den räcka till innan man måste ladda upp den igen sa säljaren som föreslog att jag skulle köpa den. Fast han uttryckte sig inte så, han sa “you have to have this” och vem är jag att bråka med en så kunnig person?

Revlon nagelack

Revlon nagellack

Bästa nagellacket. Man kan inte köpa det i Sverige. Jag har i alla fall aldrig hittat Revlon här i Sverige. Om någon vet var det finns får ni gärna berätta. Jag tyckte inte riktigt om årets färger men jag köpte ändå sex stycken för de var ju på 3-för-priset-av-2. Jag vet att riktiga nagellacksbloggare inte har en grytlapp i bakgrunden när de fotograferar sina nagellack. Men så vitt jag kan minnas har jag bara bloggat om nagellack en endaste gång förut så jag är ju ingen riktig nagellacksbloggare så därför orkar jag inte flytta på grytlappar. Om jag orkar kanske jag recenserar varje färg längre fram. Komplett med en sådan där nagellacks-klo-hand-bild som nagellacksbloggare brukar ha.

Rosa sminkväska

Sminkväska

Vad ska du med en sminkväska till undrar kanske de av er som läste inlägget om min förra sminkväska. Det är väl självklart att jag inte ska kasta bort min gamla sminkväska. Den här sminkväskan hängde på en krok i butiken och såg rosa och blommig ut och helt plötsligt stod jag utanför med en påse nagellack i handen. Dessutom hade jag råkat köpa sminkväskan också. Den kostade bara femtio kronor. Jag tänkte att jag skulle kunna stoppa en plåsterburk i den och ha den i handväskan. Det är ju alltid skitjobbigt att hitta plåster som ligger i botten av väskan när man behöver dem.

Jag köpte andra saker i London också men nu orkar jag inte berätta mer. Dessutom är det ju skit-ointressant för er att läsa om min pingvinärmade tröja med en fjäril av rhinestones på. Vem bryr sig om vad jag har köpt liksom? 545 ord om ämnet får faktiskt räcka.

2 thoughts on “Det är god bloggsed att visa upp sin shopping”

  1. Jag vet inte om jag är mest fascinerad över din finfina shopping eller det faktum att du räknat alla orden i ditt inlägg… 🙂

    1. WordPress räknar orden åt en, på admin-sidan står det längst ner hur många ord inlägget är

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *