Behöver vi en ny kaffeburk?

Vi har en kaffeburk som jag har snott hemma hos morsan och farsan. De hade kaffe i den när jag var liten. Jag tycker att den är fulsnygg men den börjar se lite sliten ut. Särskilt locket, jag vet inte ens hur det har kunnat bli så knöligt. Har någon stått på det? Spelat trummor? Jag borde kanske köpa en ny?

Kaffeburk

Det är klart att det vore trevligt med en osliten och obucklig burk. Den skulle kanske tom kunna stå framme. Den burk vi har nu måste stå i skåpet. Det är bara det att om jag köper en ny burk så är det ju bara en helt vanlig ny burk. En ny burk har ju inget affektionsvärde. Jag tror att burken vi har får duga ett tag till medan jag funderar på saken.

4 thoughts on “Behöver vi en ny kaffeburk?”

    1. Deras nuvarande kaffeburk har en massa små kinesiska eller japanska tanter på och jag tycker inte att den är så särskilt fin eller retro.

  1. Åh, jag minns när mamma handlat kaffe, öppnade paketet och hällde över det till burken. Det doftade ju så himla gott! Ändå tycker jag fortfarande inte om smaken av kaffe, 40 år gammal.
    Även om du byter burk så släng inte den gamla, ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *