Vi ska inte ha någon orm eller ödla

Kom på något viktigt jag har glömt att berätta. Inatt drömde jag att maken kom hem med en orm och leguan, och hängde ormen på hatthyllan så att den ramlade ner på min axel när jag kom hem. Då blev jag hysterisk och började tjuta. I drömmen alltså. På riktigt är jag varken hysterisk eller en lipsill.

En leguan är en ödla förresten. När jag drömde det här var det bara en ödla, men nu har jag konsulterat google för att ta reda på vad det var för sorts ödla karln hade släpat hem och det var en leguan.

Nu har jag, för säkerhets skull, informerat maken om att han kan glömma att vi ska ha någon orm eller ödla så det är ingen idé att han kommer hem med något av det. Han bara ignorerade mig och fortsatte läsa tidningen. Sånt kan nu driva en till vansinne.

Nu ska jag åka till stan, så nu vet ni det fastän ni inte ens har frågat.

Glöm inte att tävla om babydojjor eller en musmatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *