Tävla är kul

Nu ska vi då ha en Facebook-tävling. Men inte på Facebook, utan alldeles här.

Det man kan vinna är valfritt par av dessa babyskor från Poco Nido.

Ni tävlar genom att;

1. Gilla detta inlägg. Om du är på bloggens startsida hittar du Gilla-knappen alldeles under inläggets rubrik. Om du är inne på just detta inlägg hittar du Gilla-knappen hängande i vänsterspalten vid sidan av inlägget.

2. Gilla Kidkit på Facebook. Ni behöver inte ens gå till sidan på FB om ni inte vill, det finns en knapp längst upp här på bloggen som ni kan klicka på. EDIT: Ni får gärna gilla Prinsessan på FB också, men det är Kidkit ni ska gilla för att tävla (den högra FB-knappen längst upp).

3. Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vilket motiv på skorna du skulle välja om du vann, och motivera varför just du ska vinna.

Vinnaren utses måndag 28 maj. Ni kan fortfarande vara med och tävla om ett valfritt klädesplagg i feedback-tävlingen också, som ni hittar här.

Och om du inte kan vänta en hel vecka för att få reda på om just du vunnit babyskorna, utan måste ha dem NU så kan du köpa dem här.

EDIT: Denna tävling är avslutat. Se kategorin “Tävlingar som jag betalar för” för att se pågående Kidkit-tävlingar.

22 thoughts on “Tävla är kul”

 1. kattmotiven gillar jag och detta sköna babyskor kan min barnbarn 7 månad ta sin första steg om jag vinner poco nido

 2. Gillar 🙂 (Nathalie Eriksson) Jag skulle välja dom rosa . Min dotter skulle behöva ett par sånna när hon snart ska börja på dagis 🙂

 3. Monsterskorna skulle va bra till Ludvig behöver mjuka sköna skor nu när han ska åka till Mallorca.

 4. Jag är gärna med och tävlar. Jag gillar på FB o tipsar om utlottningen. Jag vill gärna vinna de ljusblåa eftersom jag har ett barnbarn Neo och jag blir mormor till en kille i augusti. Som farmor och blivande mormor älskar jag att köpa och ge presenter!

 5. Hej!

  Har gillat och delat ALLT:) (Namn Hilde Jensen)

  Jag önskar att jag vann de röda med små blommor på:)
  Har en kompis som bor i USA och hon får snart sin första bebis, en liten flicka!
  Nu letar jag lite speciella saker och kläder som inte “alla andra” har där borta, och jag vet att min kompis skulle bli jätteglad om hennes lilla tjej fick de här söta skorna<3

  Varma vårkramar

 6. Jag vill vinna de blå monsterskorna ! Eftersom mitt 2:a barnbarn, som just nu ligger och toksparkar i sin mammas mage, verkar vara ett litet busmonster !!!

  Och du, självklart är det bara kika förbi med lillan och studsa !

  ♥ ♥ ♥
  KRAAAM EVA

 7. 1. Gillat inlägget.
  2. Gillat er båda på FB (Frida Thorsell)
  3. Om jag vann skulle jag vilja ha den med monster för de är så fina.
  De skulle passa perfekt till min lille son som snart börjar gå.

 8. Jag skulle vilja vinna dom rosa skorna 🙂
  Har gillat på FB

  Elisabeth McCann

 9. 1). Gillat inlägget.
  2). Gillat på facebook.
  3). De rosa babyskor skulle vara kanon till våran dotter som är nu 7 månader och kommer snart börja gå, Hon är väldigt rölig för sin ålder hon är tidig med allting så ett par skor nu skulle vara jätte bra.

 10. När vi för storebror läser sagan om Hans och Greta finns där en vit katt, som egentligen är solstrålarna från taket.Det har han funderat mycket på. Det skulle passa så bra att lillasyster, som heter Greta, finge dessa söta skor med kattmotiv, så kan vi fantisera vidare och bygga ut sagan.
  Gillat på Facebook både prinsessan och Kidkit.Storlek 6-12månader om jag vinner!

 11. Jag är med! Gillade inlägget som nummer15, och har gillat kidkit med namnet Monia Sundgren 🙂

  Jag skulle vilja vinna de ljusrosa skorna med fåglar på till min dotter Tuvalie, 3 månader. Snart är det dags för henne att börja träna på att krypa och så småningom gå, och jag tycker hon är värd dom fina skorna att hjälpa henne på traven 🙂

  Hoppas på tur!

 12. Jag är gärna med <3

  1. Gillade inlägget som nr 16

  2. Gillar pá Facebook – Sofie Lindholm

  3. Jag önskar vinna de bláa babyskorna med monster pá till min bästa väninnas son som snart fyller 1 ár i mitten av juni. Skulle bli en underbar present frán mig <3

 13. Gillar (Carola Lind)
  Gillar redan på FB (Carola Lind)

  De röda är absoluta favoriter och skulle bli en så fin present till barnens kommande kusin!

 14. Hej!
  Jag vill vara med och tävla om de söta skorna! Helst de lila!

  Jag vill vinna för att kunna ge dem till min nya granne som precis fått barn. De är nyanlända muslimer från Somalia, pratar inte svenska och känner inte till den svenska kulturen. Jag vill gärna lära känna dem lite mer och hjälpa dem komma in i det svenska samhället. Skulle vara så roligt att ha en fin gåva att överlämna!

  Har gillat inlägget på FB.
  Har gillat båda sidorna på FB.

 15. Bär omkring på telefonen och väntar på meddelandet..det som säger att jag blivit faster igen till en liten pojke eller flicka. 4de syskonbarnet påväg nu när som helt och eftersom jag inte vet vad det bir vill jag ha de svarta skorna som verkligen passar både flicka och pojke.

 16. Den här tävlingen avslutades 28 maj. Se kategorin “Tävlingar som jag betalar för” för att hitta pågående tävlingar.

 17. Jag blev nummer 305 som gillade er fb-sida och nummer 25 som gillade detta inlägg 🙂
  Jag skulle vilja ha de ljublåa uppe till höger 🙂
  Jag vill vinna skorna till min 9 månader gamla son som behöver ett par skor att använda under sin första sommar som snart är på G här uppe i landet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *