Det där jobbet som drottning är då inget för mig

Det är på inget sätt så att jag inte tror att jag skulle klara av att vara drottning. Men i Daily Mail kan man läsa att Kate Middleton har haft på sig samma outfit två gånger förut. “Storyn” är alltså att hon har setts offentligt i samma kläder TRE gånger. Vi pratar alltså samma outfit tre gånger under hennes livstid, inte under samma månad.

Det är klart att jag förstår vikten av att inte använda samma kläder tre gånger. Det är därför jag har som princip att bara använda ett byxpar på jobbet två gånger samma vecka. Detta innebär att man måste äga tre byxpar som är presentabla nog för en kontorsmiljö och vara disciplinerad med tvättningen.

Svarta byxorna måndag, lila byxorna tisdag, gröna klänningen onsdag, måndagens svarta byxor på torsdag och jeans på dress-down-friday. Men de där svarta byxorna är mina skönaste så ibland när jag ligger efter med tvätten och inte hittar tillräckligt med alternativ att varva med så har jag de svarta byxorna måndag, onsdag och torsdag. Jag har flera par jeans så det finns alltid ett rent par till fredagen.

Så ni hör ju att jag inte är lämpad att vara prinsessa eller drottning eftersom jag ibland använder samma byxpar tre gånger samma vecka och som prinsessa/drottning har man överskridit gränsen redan när man använder byxorna för tredje gången under sin livstid.

Förutom det är jag förstås fullt kompetent att vara drottning. Men det låter som ett ganska tradigt jobb så jag valde bort det som karriärväg.

2 thoughts on “Det där jobbet som drottning är då inget för mig”

  1. Kläder är ju “bara” att shoppa om man har pengarna och intresset… Det jag inte förstår är skorna. Okej, nu har jag typ världens känsligaste fötter och måste gå in ett par skor i en evighet innan jag får skoskav. Om jag varit kändis eller kunglig på riktigt så hade jag fått spendera all fritid åt att gå in nya skor hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *