Det var länge sedan jag hade vardagsproblem

Jag har kommit på att det var länge sedan jag hade vardagsproblem. Här på bloggen alltså. I verkligheten har jag dem varje dag. Ni skulle bara se hur mycket brödsmulor vi har på bänken. Trots att vi har inte mindre än tre skärbrädor som permanent ligger på bänken enbart i det syftet att fungera som underlag till brödsmulor.

Vad jag menar är en djupanalys av ett trivialt vardagsproblem här på bloggen. Typ som problem med hål i smörpaketet. Det blir lätt så att vardagsproblemen bara passerar revy utan att man tar sig tiden att sätta sig ner och fundera över vad världen egentligen behöver veta om ens vardagsproblem.

Å ni har ju inte sagt något på länge heller. Ni kommer hit kollar runt och sen går ni igen. Varken hej eller hej då säger ni. Jag vet hur det är, ni är blyga. Så nu har jag ordnat så att ni kan komma till tals helt anonymt utan att behöva skriva någon kommentar.

Jag har gjort en lista med vardagsproblem. Den är lite kort. Man skulle kunna tro att jag är världens lyckligaste människa som bara har fyra vardagsproblem på min lista. Jag kom inte på fler just nu. Listan ligger där högst upp i högerspalten. Där kan ni rösta på det vardagsproblem ni känner att ni skulle behöva veta mer om. Sen kanske jag skriver ett blogginlägg och det ledande vardagsproblemet om jag kommer ihåg. Jag har ju en förmåga att lova att skriva om något och sedan glömma bort det eller tappa inspirationen.

Kom nu inte och säg att ni inte kan se omröstningen för att ni läser på mobilen. Jag har nog problem med min egen telefon så jag kan faktiskt inte lösa era mobilproblem också.

Alternativen är bananflugor, soffkuddar, tvålflaskan under tvålflaskan och en tom skohylla.

4 thoughts on “Det var länge sedan jag hade vardagsproblem”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *