En rosa pillerburk

Idag har jag gjort något väldigt spännande. Jag kan tyvärr inte berätta vad. Det är inget barnförbjudet jag har gjort om ni trodde det. Inte mitt på blanka eftermiddagen. Jag kan bara inte berätta vad, för att jag ju har en regel om att inte skriva om saker som är jobbrelaterade och det här är jobbrelaterat.

Vilket nog är lika bra, för hur spännande det än var för mig vet jag inte riktigt om det skulle ha blivit ett särskilt spännande blogginlägg.

Ni kan däremot få se en rosa pillerburk som jag har köpt idag.

Rosa pillerburk

Den har tre små fack innuti och man skulle kunna ha huvudvärkstabletter i den och ha den i handväskan. Jag kan ju dock inte det, för min handväska ligger ofta och skräpar på golvet. När den gör det brukar ungen gräva i den och sedan sprider hon ut alla mina bankkort och medlemskort över hela golvet. Så jag kan ju inte ha alvedon i en burk som är extra attraktiv för ett barn som tycker om rosa, för då skulle hon ju kunna råka ta en överdos alvedon.

Jag köpte den ändå för jag tyckte att den var fin och jag tänkte att någon gång blir ju ungen stor så att jag kan ha en rosa burk i handväskan utan att hon äter upp alvedonen. Dessutom går 6 kr av priset till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Den rosa pillerburken finns på apoteket.

2 thoughts on “En rosa pillerburk”

    1. Det gäller att förbereda sig i tid. Jag lär hinna bli pensionär innan barnet slutar gräva i min handväska och då kommer ju inte den här rosa burken finnas kvar i sortimentet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *