En stor blöt puss på munnen

Gullefjunet har varit väldigt lös i magen hela eftermiddagen. Just när vi skulle välja gonattsaga började hon gråta och sa att hon hade ont i halsen. Helt plötsligt alltså. Halsen har hon inte klagat över på hela dagen, bara magen.

I nästa sekund la hon en spya över hela nattlinnet och min högra arm. Då blev vi jätteledsna, duschade bort all pasta och hallon och sen var vi glada igen.

När hon kom ur duschen kramade jag om och tröstade henne. Då fick jag en stor blöt puss, rakt på munnen. Härligt. Nu vet vi med säkerhet att jag blir hemma imorgon. Vad som fortfarande är oklart är om jag vabbar och tar hand om barnet eller om jag ligger med huvudet i toastolen och kräks medan hon sitter i soffan och tittar på film.

3 thoughts on “En stor blöt puss på munnen”

    1. Det är lätt när ungen spyr kl 9 på kvällen, då vet man att hon inte är välkommen på dagis imorgon…

  1. usch, ja barn som spyr är verkligen inte kul.. håller tummarna varje dag nu när vi närmar oss jul att vi ska slippa magsjuka på julafton i år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *