Här finns inga könsroller

Om ni vill besöka ett ställe där folk inte går och oroar sig över könsroller tycker jag att ni ska besöka Hartmans lantliga.

Där snickrar mamma ihop ett mjölkbord på en eftermiddag. Pappa gör på något sätt, som jag inte vet hur det går till, en välkommen-skylt med en kissemisse på. Mamma odlar tomater. Pappa odlar chili. Men eftersom jag är kusin med mamma så gissar jag att det är hon som är kryddstark.

Någon bakar tårta med koskit på. Jag gissar återigen på mamma. Inte för att jag inte tror att pappa kan baka tårtor utan för att jag tror att det där med koskiten är mer mammas humor. EDIT: Det tog en pingback och 30 sekunder att bli rättad. Pappa har bakat tårtan (och han bakar ALLA tårtor) men koskiten var mammas idé.

Om ni är anally retentive och mest bara går omkring och oroar er för könsroller och genusfrågor i teorin och skriver kommentarer på bloggar och forum på internet och ingenting gör åt saken i verkliga livet då ska ni traska över till Lady Dahmers blogg. Hon vill vara med på TV, det är uppenbart när hon skriver “Prova att typ VIDGA lite vyer. Tillfråga okända (!!!) eller mindre kända kvinnor.”

3 thoughts on “Här finns inga könsroller”

  1. Om man varit in på Dahmer-sidan (tro mig hon är ingen lady) så är det ganska obvious atthon aldrig får vara med i tv, om inte för att statuera avskräckande exempel. Jag kan tänka mig eventuellt att hen skulle platsa i ett program av Filip och Fredrik.

  2. Var hon inte med i något program med Blondinbella? Hon skrev mig någon gång att “när jag och Isabella var med i programmet blabla tyckte hon jättebra om allt jag sa och nickade hela tiden”.

    Inte för att förminska henne eller få henne att verka självgod, men det är så jag minns att hon skrev. Jag hade velat se henne presentera jeopardy.

    1. Lady Dahmer och Blondinbella? Ja varför inte. De borde få en show ihop. Jag vädrar tittarsuccé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *