Knivar till maken

Jag hittade en tävling. Eller hittade och hittade, jag var inte ute och letade för jag brukar inte gå på sånt där för jag vinner ändå aldrig. Men företaget guidade mig så skickligt till tävlingen. Först kom det ett e-mail med ett lockande erbjudande om att vinna super-knivar. Jag klickade på länken och kom till en Facebooksida. Jag fick instruktioner att gilla, så jag gillade. Då kom jag till en tävlingsapp där jag kunde läsa mer om priset som var ett set köksknivar som så dyra att de borde hacka upp maten själv.

Jag svarade på frågor (gissade, helt knäppt att de ställer frågor utan att tillhandahålla svaren på samma sida) och motiverade varför just JAG ska vinna så här:

Min make har oroväckande ofta börjat nämna att jag kanske borde hjälpa till i köket lite oftare. Det känns inte alls lockande så om jag vann några knivar till honom blir han kanske så glad att han glömmer bort de här fåniga idéerna så att jag kan få mecka med datorn och tvn i lugn och ro.

Tror ni att jag vinner? Det tror inte jag, men jag roade mig själv en stund.

Jag berättar i alla fall inte var ni kan hitta tävlingen. Det var ett så fint pris så jag vill inte ha onödig konkurrens, det är alldeles tillräckligt med de andra 50000 som redan tävlar utan att ni också ska kasta er in i leken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *