Saker ni bör veta om mig idag

– Jag är trött idag.

– Jag har skrivit klart mitt brev till Skatteverket. Jag inledde inte med ‘Kära’. Jag bara fyllde i siffrorna utan att hålla på med något artigt svammel. Det är ju inte så att SKV är en brevvän som kommer att sluta skriva till mig bara för att jag är kort i tonen. Nej, så enkelt är det inte att bli av med dem. Det kommer en ny blankett igen snart.

– Jag skulle baka bullar idag, men det blev inget av det. Jag är trött sa jag ju.

– Jag har köpt en bok. Det är snusk i den har jag hört. Därför köpte jag den. Jag tror att jag får anledning att återkomma till den senare. Ska bara läsa den först.

– Jag har installerat en spam-blockerar-plugin på bloggen. Nu är det inte längre någon som säger att min blogg är awesome, fantastic, brilliant eller the best they’ve read on the whole world wide web.

– Det hänger torr tvätt på ett ställ i mitt vardagsrum.

2 thoughts on “Saker ni bör veta om mig idag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *