Ska det se ut såhär?

Alltså jag gjorde ju slingor igår. För jag har ju börjat få några enstaka grå hårstrån. Inte många, men typ fyra eller kanske sju. Om man har några enstaka gråa hårstrån kan det lätt se ut som att man har ett tunt streck i håret. Så min teori var alltså att de skulle synas mindre om jag gjorde slingor.

Nu ska jag inte komma och påstå att jag är någon sorts hårexpert va. Men seriöst – ska det verkligen se ut så här? Nu är jag ju randig i hela skallen. Det kan ju knappast räknas som bättre än fyra grå hårstrån som knappt syns.

Randiga slingorDen där naturliga looken som frissan pratade om. Jag ser den inte. Jag ser distinkta ränder i bimbofärg. Det är i och för sig länge sedan jag gjorde slingor sist, men inte minns jag att jag var randig i huvudet förra gången jag gjorde slingor. Det här kanske inte syns så bra på bilden men jag är dessutom randigare på ena sidan än på den andra.

Å it vet ja, men ska man verkligen ha en centimeters utväxt redan dagen efter? Är det så det ska vara? Med en präktig bibliotekarieklippning till.

Min nya frisyr får mig att känna mig splittrad. Klippt som en tant och slingad som en tonåring.

One thought on “Ska det se ut såhär?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *