Vad menar han?

Vi har ju varit ihop länge jag och maken. När man har varit ihop så länge som oss så förstår man varandra ganska bra. Man behöver inte alltid säga allting. Om jag lägger ett paket på köksbordet så fattar maken tex att han ska posta det utan att jag säger nått.

Det här förstår jag dock inte alls.

Byxor på bänkenMaken har lämnat sina shorts i en hög på bänken i köket. Bredvid påsen med tacobröd.

Vad är det han vill? Ska jag tvätta dem? För vi har aldrig tidigare lämnat smutstvätten på bänken i köket så om det är det han menar tycker jag att vi borde komma överens om att det här är smutstvättens nya plats så att jag förstår att det är det han vill.

Det har vi inte kommit överens om. Så nu känner jag mig helt osäker på om han vill att de ska tvättas. Han kanske har lagt dem där för att han ska komma ihåg att stoppa en smörgås i fickan innan han går hemifrån imorgon. Vad han nu ska med en smörgås i fickan till. Det vore också något nytt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *