En grön overall

Vi har ju tidigare här på bloggen talat om hur maken inte tycker om velour. Men det gör jag. Det är så mjukt och skönt. Om det är bra kvalla på plyschen kan man sitta och stryka sig själv på knät och låtsas att det är en kattunge.

Jag har gjort ett fynd idag. Maken kommer INTE att bli glad. En hel overall i grön plysch. Med huva. Maken tycker inte om huvor heller, han tycker att det ser tonårsmässigt ut. Jättetjusig är den. En engelsk fotbollsfru skulle bli grön av avund om hon såg min plyschoverall. Plyschiga overaller är som fotbollsfru-uniformer.

Bästa plyschkvaliteten är den också, det känns som en riktig ras-kattunge när man klappar den. Enda minuset är att om man ska sitta och stryka sig på armen måste man stryka uppåt. Man vill ju helst stryka neråt, det känns mer naturligt, men då blir det “mothårs”.

Grön overall2Ser ni så “shiny” den är? Att jag garvade så att jag såg ut som en tok är ju inte overallens fel, så jag redigerade den biten så att ni inte ska bli distraherade av mitt nylle. Det är ju overallen ni ska titta på.

Nu sitter ni och hoppas att jag ska berätta var ni kan köpa en likadan overall. Det kan jag tyvärr inte, för det vet jag inte. Jag köpte min på jobbet. Men jag jobbar inte i någon klädbutik så ni kan inte komma till mitt jobb och köpa en. Det stod en tjej med värsta “sillisarna” och sålde sportkläder i korridoren på jobbet idag. Var hon håller hus i vanliga fall frågade jag inte. Så ni får helt enkelt lov att googla efter en grön overall och se om ni hittar den.

Det här håller ju på att utveckla sig till en riktig blogg. Jag insåg just att det här är TREDJE gången jag gör ‘Dagens outfit’ här på bloggen. Här hittar ni en sommaroutfit och här en lördagsoutfit. Som värsta modeoraklet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *