Dagens outfit

När jag började blogga så tänkte jag att jag minsann inte skulle hålla på och ha Dagens outfit på bloggen. Jag menar, hur många dagar på raken skulle ni ha lust att titta på jeans och t-shirtar?

Det kommer dock en dag i alla bloggares liv när man inser att man får lov att kapitulera och inse att man minsann inte är så speciell att man klarar av att stå emot bloggtrender. Man bestämmer sig för att det är dags för Dagens outfit även på den här bloggen.

Posen försökte jag kopiera av Kenza. Hon har handväska och shoppingpåse, så då plockade jag också fram det. Sedan har jag märkt att många modebloggare står och stirrar ner i marken när de poserar. Det är smart, då behöver man inte lägga så mycket energi på make-upen. De flesta modebloggare är ju tonåringar så oftast behöver de inte hantera att försöka att posera snyggt med en tvååring rännandes kring benen. Jag vill bara säga det till mitt försvar.

Här är då alltså Dagens outfit. Lördagskvällen till ära. Klädd för ändamålet. Jag ska sitta i soffan ikväll.

T-shirten kommer från Gap och är tvättad tusen gånger. Man skulle lätt kunna tro att det där på magen är hur t-shirten faller, men det är det inte, det är mitt problem-område ni ser. Byxorna är från Red Herrings maternity range och är köpta i Hounslow på Debenhams. Hounslow är ett riktigt sunkigt ställe ska ni veta, man åker inte dit på kvällstid.

Jag har inte flottit hår om ni tror det, jag är nyduschad. Jag tycker att det är viktigt att man är ren och fräsch på lördagkväll.

Undrar ni över gullefjunets solklänning? Jo det är en regel vi har. Om man har trängt sig in i duschen med mamma och man inte ens har ätit middag ännu och det är för tidigt för pyjamas, då kan man ha solklänning mitt i vintern. Den kommer från någon av de rikstäckande klädkedjorna som har likadana kläder allihopa, jag minns inte vilken.

Sist men inte minst undrar ni förstås vad jag har i Systembolagspåsen. Jag stoppade dit gullefjunets fleecejacka. Det skulle ju ha sett dö-knäppt ut om jag hade stått där och poserat med en tom påse.

6 thoughts on “Dagens outfit”

 1. Söt blogg du har 🙂
  Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.

  Finns fake piercings,smycken,Hello kitty,Playboy,MAC smink och mycke mera.

  Allt i lager och skickas ut inom 12timmar.
  Kram Gniztra

  1. Söt? Den var ny. Jag tror inte att det är många som skulle dra till med just det ordet om de ombads beskriva den här bloggen.

   Jag ska kika in i butiken, särskilt Playboy-smycken måste jag ju kolla vad det är för något.

 2. Haha! Jag svimmar, framför allt svaret på spam-mailet! Har läst bloggen ett tag och måste bara säga att du är underbart underhållande. Jag sitter och skrattar inombords varje inlägg, du får allt (vardag, allvar, roligheter) att bli roliga mitt i allt allvar!

  1. Hon kunde inte tydligare ha avslöjat att hon inte har läst ett ord på bloggen. Jag kollade och hon spenderad hela 23 sekunder på sidan, och på den tiden hann hon lämna en kommentar så det kan inte ha blivit många sekunder över till läsning.

   1. Haha nej. Jag hatar att få sådana kommentarer som är så uppenbara. De kan ju i alla fall lägga lite tid på att kolla vad inlägget handlar om och kommentera det. Vet inte hur ofta man får – “Hej, vilken fin blogg! Kolla in till mig, hihi!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *