Mor och dotter outfit

Maken tycker inte om velour, eller plysch som han kallar det. Jag skulle inte gå så långt som att säga att han hatar det, men i den regionen är det. Jag har ett par mjukbyxor som är hans favorit-hatobjekt.

Det var inte bara maken som smyg-shoppade idag på loppis. Jag fyndade fyra plagg till gumman för 40 kr. Varav tre var i velour/plysch.

När vi kom hem visade jag ett par lila byxor som jag köpt för maken. Då sa han “är inte mor och dotter outfits lika töntigt som his & her outfits?”.

Jag fattar då inte vad han menar. Jag tycker inte alls att gullefjunets mjukbyxor är ett dugg lika mina. HELT olika färger. Men karlar har ju en tendens att vara lite färgblinda.

När jag hade tagit det här fotot visade jag det för maken och berättade att jag skulle skriva ett blogginlägg om hans kommentar. Vet ni vad han sa då?

Han sa “vilka byxor är dina och vilka är gullefjunets?”.

Eventuellt försökte han vara rolig, men jag är inte säker. Det lät som en seriös fråga. Om ni också undrar kan jag ge er en ledtråd. Gullefjunet skulle ha tillräckligt med plats över för att swing a cat inuti det ena benet av mina byxor.

One thought on “Mor och dotter outfit”

  1. Nejdå, har inte slutat på Vejm. Tanken är att jag ska börja om efter jul då Liv förhoppningsvis fått dagisplats.
    Dem hade kris på Vero Moda nu bara, så jag hoppade in på en månads vikariat och min stackars (nu mera utbrända) mamma har fått agera dagmamma. Vikariatet slutade idag, men nu verkar det som att jag fått nig två jobb då jag kommer jobba en massa extra på VM. Men jag ska fortsätta på Vejm också. Toppen med två jobb, kan behövas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *