Dagens outfit under fredagsmyset med släkten

Ikväll har vi grillat. Farbror och Faster var mycket finare klädda än vad vi brukar vara till fredagsmyset. Här uppe i Norrland har vi inte vett att klä upp oss när vi har gäster.

Då kände farsan sig lite pressad han också. Så han tog av sig sina svarta shorts och färg-matchade sin blåa t-shirt med ett par blåa shorts.

Själv tänkte jag att jag skulle fira årets sista sommardag med att ha på mig ett sommarlinne för första gången i år. När maken såg mig i linnet sa han “du ser gravid ut i det där linnet”. Jag kontrade med “du ser bög ut i den där rosa tröjan”. Då svarade han “den är inte rosa, den är röd”.

Vilket ju är helt inkorrekt så det ignorerade jag bara och upplyste honom om att “om vi åker till stan tillsammans i de här kläderna kan folk peka på oss och säga kolla där vilken trevlig homosexuell man i rosa tröja som har donerat sperma till den där gravida kvinnan i svart linne”

Mamma/mormor vägrade vara med på bild. Men hon var fredags-elegant i jeans och t-shirt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *