50 kr styck

Jag behöver en plastback. Jag har många sådana, men det ligger barnkläder i dem. Därför tänkte jag att mina fina bloggläsare ska få ett specialerbjudande.

Så vi gör ett specialerbjudande enbart till er för att ni är så fina (och för att jag behöver en plastback) – följande plagg 50 kr styck. Skicka mig ett e-mail till victoria@kidkit.se med vilket/vilka plagg du vill köpa så e-mailar jag en personlig kampanjkod som tar ner butikspriset till 50 kr/plagg. Storlekar, beskrivning etc hittar ni i butiken. Sedan använder ni koden för att beställa i butiken som ju för övrigt har fri frakt och ingen faktura-avgift.

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker eller till söndag 26 maj.

Om ni tror er göra en observation att erbjudandet gäller de kläder som tar mest plats i plastbackarna så har ni helt rätt. Misströsta inte, om det inte är era favoritplagg kanske det kommer något fint erbjudande på andra plagg framöver också om jag är på det humöret eller om jag behöver en plastback till.

Till sist kan ni väl vara så där schysta och gilla och dela inlägget och spamma alla era Facebook-kompisar så att de också får möjlighet att få en kampanjkod. För det vet jag ju hur ni regelbundna läsare är – ska jag vänta på att ni ska handla något blir ingen plastback ledig förrän i juli och jag behöver den igår.

EDIT: Jag skickar ut kampanjkoderna i den turordning emailen kommer in. Därefter måste ni lägga en beställning i butiken och dessa hanteras också i den turordning de inkommer. Lagret är begränsat. När en storlek tar slut inaktiveras den så att den inte går att beställa längre.

b5174d

b5174b b5517 b5517c b5521a b5521b b5535c b5535d b5553b b5553c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *