Att rengöra en ballongvisp

Som bloggare är det min plikt att då och då snusförnuftigt dela med mig av små tips till er bloggläsare. Så att ni känner att jag underlättar er vardag och så att jag kan hävda att det här med bloggandet är en seriös verksamhet och att jag faktiskt hjälper människor med mina små litterära alster.

Idag hade jag tänkt hjälpa er med det kletiga problemet att rengöra en ballongvisp. Det kan ju vara svårt att komma åt överallt och få den ordentligt ren och kör man den i diskmaskinen är det oftast kvar smet i någon vrå efteråt. Med min metod så blir vispen garanterat smetfri.

Allt ni behöver är ett barn. Om ni inte har något eget barn kan ni ju springa över till grannen och låna. Ge ballongvispen till barnet och säg åt dem att de får äta så mycket smet de vill från vispen.

Rengöring av ballongvisp

När barnet är klar med vispen är den helt smetfri. Sen är det bara att köra den i diskmaskinen eller borsta av den med diskborsten.

Jag har ett nytt kakfat. Det kan med tre ord beskrivas som fint, billigt och snett.

Kakfat

Det var muffinssmet på den där vispen ovan. Maken tyckte att de blev supergoda. Gullefjunet var inte lika imponerad. När jag lämnade köket hörde jag ljudet av att en skåpdörr som öppnades och stängdes. När jag kom tillbaka upptäckte jag att hon lagt ifrån sig muffinsen här.

Muffins i papperskorg

2 thoughts on “Att rengöra en ballongvisp”

  1. Det där ser ut att vara en visp till kitchen aiden, stämmer det? Den får inte vara i diskmaskinen alls!
    Ops, snacka om diss till kakorna! En unge som inte gillar kakor, det var nytt.

    1. Det stämmer bra det. Ingen av tallrikarna eller besticken har protesterat när vi har kört vispen i diskmaskinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *