Bara lite kaos

Läget är under kontroll va. Det ÄR det. Men vissa situationer skulle kunna ha bättre status.

Passet har inte kommit. Därför kan vi inte checka in för de håller på och frågar efter passnr när man ska checka in över nätet och när man försöker hoppa över det steget säger det Error. Jag blir så jävla arg när man ska måsta ha ett pass när man ska checka in. Kan man inte få checka in först och skaffa sig ett pass sen??!

Min favvokofta ligger i tvättmaskinen och är blöt. Folk som säger “har du inte förberett sånt och tvättat i förväg?” är inte hjälpsamma och kan gå och lägga sig igen. Mamma alltså. Jag fattar inte ens vad hon gör uppe nu, hon brukar aldrig stiga upp så här tidigt.

Gullefjunet har jättemycket hosta och morfar är megaorolig och springer runt och jagar henne med febertermometern och säger saker som “jag måste kolla tempen på dig annars får du inte gå till dagis”. Jag väntar på att vårdcentralen ska ringa tillbaka och berätta om jag kan få en sådan där lugna-morföräldrarna-akut-tid.

Jag är också jätteförkyld men jag har tagit en Alvedon så det ordnar sig. I London har de ju öl och om man doserar det rätt märker man inte längre att man är förkyld.

Vi har inte packat. Det vore ju löjligt att ha packat redan, men väskan jag hade tänkt att vi skulle ha är i Jävre vilket är opraktiskt så jag behöver en plan B. Det är lugnt, jag är bra på plan B. Jag tänkte redan när de kom igår att morsans väska ser praktisk ut så jag tror att jag tar den.

Vi hörs. Ni som har Instagram (sepamig) ska få se ett foto av min öl på Arlanda sen idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *