Bärsjalar

En del människor stör sig på andra som köper dyraste barnvagnen som finns. I tävlingen om vem som har bästa barnvagnen, precis som män folk tävlar om vem som har bästa bilen. Jag bryr mig inte om sånt. Om folk vill köpa en vagn som kostar 4000 kr för barnvagnens funktioner och 10000 för utseende och märke får de gärna göra det för mig.

En del stör sig också på att andra köper dyraste bärselen istället för en billigare som funkar lika bra. Återigen, för mig får folk göra vad de vill med sina pengar. De får också bära sina barn hur de vill utan att jag bryr mig. I dyr eller billig sele, på ryggen eller magen, över axeln eller under armen och i sele eller bärsjal.

Något som jag däremot stör mig oerhört mycket på är folk som tjatar på om bärsjalar och anknytning som att de är bättre människor för att de använder bärsjal. Saker som att “man får bästa anknytningen när man använder bärsjal”.

Let me tell ya something. Jag har minsann burit omkring på min unge – i armarna utan sjal – alldeles tillräckligt. Vi har anknytning. Kom inte dragandes med era jävla bärsjalar och inbilla er att ni är bättre morsor än mig bara för att ni har en sjal. Det är ni inte. Det är bara ett tygstycke.

One thought on “Bärsjalar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *