Bröllop

Jag höll talet. Vi kanske återkommer till hur mycket ångest jag haft över det där talet senare i veckan, men idag har jag inte tid att skriva ett så långt blogginlägg.

Det är i alla fall så att vi var på min kompis Mallans bröllop igår. Jag har känt henne sedan gymnasiet och rankar henne väldigt högt bland mina kompisar. Det var därför jag höll tal, hon hör till en liten handfull skara människor som jag kan tänka mig hålla tal för. Efter igår är nu tack och lov alla utom en av dessa kompis och brorsan gifta. Så det är max två tal kvar.

Så jag gillar alltså Mallan men låt oss inte orda mer om henne. Låt oss prata om Anders som hon gifte sig med. De har varit ihop skitlänge så det är inte som att han är någon sorts nykomling.

Anders är ju på alla sätt och vis en trevlig kille. Jag har alltid gillat honom. Utmärkt val. Dessutom gillar maken också Anders å det är ju bra när man vill umgås med sina kompisar om ens man gillar kompisens man.

För några veckor sedan fick jag dock av en slump via Facebook reda på att Anders dessutom riktigt cool. Det hade jag ingen aning om. Jag visste inte att jag har umgåtts med en riktig rock star.

Han har varit förband åt The Cure. Fattar ni hur mycket cred det ger mig? Jag kan ju gå omkring och name-droppa Anders i riktigt seriösa musikkretsar.

Han finns på You Tube. Han har varit med i ett band som hette T-shirts. Sen var han tydligen med i ett band som hette Gangbang… Men det kan vi inte prata om nu för då tar ju det här inlägget aldrig slut.

Han var basist. Alla som vet något om musik vet att basisten är viktigast. Och jag vet grejer om musik även om jag inte kan sjunga och dansa själv. Jag är påläst, jag lyssnar och kan saker i teori så jag vet grejer om musik.

Ni som inte kan någonting om musik kanske inte förstår, men det här är en jävligt bra låt.

Igår var första gången jag träffade Anders sedan han blev min idol och det var inte läge att be om hans autograf när det var hans bröllopsdag. Men nästa gång vi ses ska jag fråga.

Killen som sjunger trodde kanske att solbrillorna skulle göra honom till stjärnan. Men kolla på Anders i blå kavaj. Coolast. Å min kompis är gift med honom. Jag har ätit pitepalt som han har stekt i en muurikka på en ö i Stockholms skärgård. Det gör mig också cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *