Bura in dem bara

Det absolut vanligaste kännetecknet för en Facerape är att den är fantasilös och inte ett dugg rolig. Oftast är det någon löjlig form av hyllning till the facerapist. Själv utsätts jag aldrig för facerape eftersom alla i min närmaste omgivning, som skulle kunna tänkas få tag på min dator eller telefon i ett obevakat ögonblick, har en mental ålder över 13 år. Ja inte dottern då förstås, hon skulle i och för sig kunna tänkas statusuppdatera mitt konto med något i stil med “äigjfosjgfdpeogjf”.

Alla mina vänner är dock inte lika lyckligt lottade. I princip varje dag ser man minst en person som blivit facerapad på Fejjan. Idag kan man dock läsa i tidningen att det finns en lösning på problemet – två års fängelse låter som ett lämpligt straff. Borde sätta stopp för otyget tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *