Cykelrapport

Hur går det med min cykling undrar ni väl? Jo tack, det gick ganska bra. Jag cyklade 4 dagar på raken. Då såg det ju verkligen ut som att jag var på väg att bli en förändrad person. Det lutade ju åt att jag var på väg att bli en sådan där jag-cyklar-en-och-en-halv-mil-om-dan-jag-mår-inte-bra-om-jag-inte-cyklar-varje-dag-människa. You know the type. Ni har säker någon sådan självgod typ på jobbet eller i bekantskapskretsen. “Oj så duktig du är” säger man till dem, fast egentligen vill man bara spy på dem.

Sånn höll jag på att bli. Men då blev det lite kallt ute. Också har maken varit borta i två dagar så jag har haft sole charge av gullrumpan. Då hinner man inte cykla. Men å andra sidan får man ju springa en hel del som kompensation.

Jag har i alla fall inte cyklat sen i måndags. Tre dagar utan cykling. Nu är allt alltså ganska normalt igen. Det verkar inte som att jag blir någon sådan där jag-cyklar-varje-dag-människa. I nuläget är jag bara en jag-cyklade-fyra-dagar-på-raken-i-juli-människa.

Jag återkommer när det finns något nytt av värde att rapportera i detta ämne.

One thought on “Cykelrapport”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *