“Då kör vi näck”

Såg ni Svenska Rivieran nu då?! Ja alla ni från Piteå tittade väl i alla fall. Jag känner mig lite besviken. Hittade de inga större kufar än så där på hela havsbadet? Hela stället kryllar ju av dem.

När vaktmästaren Rogge rotade runt i långliggarnas husvagn och letade efter gasoltuben satt man ju och hoppades att han skulle hitta 5-liters dunken med hemkört. Det är ju helt ointressant att se en skål med hundmat. Dunken är vad man vill se fattar de väl. Alla vet att en stor andel av långliggarna har dunk i husvagnen.

“Då-kör-vi-näck”-Robban-Andersson-lookalike-strippan från Boden körde falsk marknadsföring, för när man har på sig hemmagjorda stringkalsonger av snöre och tidningspapper är man faktiskt inte näck. Man får hoppas att både han och strippraktikanten har någon sorts utbildning att falla tillbaka på för jag ser ingen framtid för någon av dem inom strippyrket. Att strippa är ju typ ett hantverk och jag tyckte inte att de hade handlaget.

Jag har svårt att se att salt och peppar mannen ska kunna bjuda på någon större underhållning. Hur länge är det kul att han springer runt och stressar över salt och peppar? Han får skärpa sig i framtida avsnitt.

Det var tur att tjejen som hackade korv med yxa var med. Höll fortet liksom, räddade upp norrlänningarnas rykte. Lite pinsamt bara att de inte hittade någon Pitetjej och var tvungna att importera en yxhuggande korvätare från Skellefteå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *