Därför vill min mamma inte handla på nätet

Vi är hos mina föräldrar. För någon månad sen skickade mamma efter sockar till dem och köpte ett packe till gullefjunet också som jag tyckte var bra. Så jag frågade om de ska beställa något igen snart från den butiken. Vi börjar diskutera storlekar, och jag glömmer alltid bort vilken sko/sockstorlek gullefjunet har.

Jag: Vilken storlek beställde du förra gången?

Mamma: Jag minns inte, jag frågade dig.

Jag: Inte kommer jag väl ihåg vad jag sa då. Beställde du på nätet så att man kan gå in och kolla vilken storlek du köpte?

Mamma: Nej jag ringde nog, jag handlar inte på nätet sedan den där skithögen.

Jag: Vilken skithög?

Mamma: Jag skulle handla på nätet också funkade det inte så jag var tvungen att ringa deras kundtjänst.

Jag: Vadå? Var de otrevliga mot dig då när du kallar honom för skithög?

Mamma: Nej, jag var tvungen att välja ett användarnamn och lösenord och allting var upptaget. Till slut blev jag så irriterad att jag skrev “skithög”, och det var ledigt. Men sen funkade det ändå inte och då var jag tvungen att ringa kundtjänsten och be om hjälp. Då frågade de efter mitt användarnamn också var jag tvungen att säga att det var “skithög”. Då skämdes jag så mycket så nu vägrar jag handla på nätet. 

Jag: Så larvig du är. Hälften av alla mina användarnamn och lösenord är svordomar. De har nog hört betydligt värre saker än “skithög”. Du kan ju inte hålla på och ringa in beställningar som någon annan stenåldersmänniska bara för en liten skithög!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *