Dela en Coke

Jamen vilken värdelös reklamkampanj! Jag blir tokig när man står bakom någon och väntar på att få ta en cola och de ska leta igenom hela jävla kylen efter en burk/flaska med sitt eget, kompisen, tjejen/killens namn på.

Jag står där och vill bara fräsa “Kan du inte bara dela en Coke med Ulla eller Polarn, de smakar exakt likadant som den som det står Daniel på”.

Dela en coke

Det är minsann inte bara ungar som håller på sådär, jag har sett fullvuxna människor stå och rota i Coca-Cola kylar flera gånger. Senast idag såg jag en karl i min egen ålder stå och gräva bland flaskorna. Dessutom köpte han inte ens flaskan när han hittade den. Han fotade den med mobilkameran. Man kan ju koka över för mindre alltså.

One thought on “Dela en Coke”

  1. Jag har gett upp, tydligen är Diana ett superovanligt namn i Sverige. Aldrig att jag får tag på en handduk eller kaffekopp med mitt namn på här… Inte för att jag vill ha grejerna, det är principen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *