Den här mordgåtan knäcker snart GW Persson

Det är något som inte stämmer i den här historien med räven som blivit mördad av en 75-årig tant. Hon svingade räven två varv och sedan dängde hon den i stentrappen med sina bara händer. Så långt är historien vattentät.

Sen börjar det halta. I Aftonbladet står det att kadavret ligger på komposten och i Sundsvalls Tidning står det att hon har begravt den ute i skogen. I Aftonbladet står det att de fyra katterna kom inrusande i huset och i Sundsvalls Tidning står det att katterna satt och tryckte i hörnan av hönsgården.

Det är ju något som inte står rätt till här. Tack och lov tror jag nog att GW Persson kan övertalas att uttala sig och ge någon rimlig förklaring till alltihopa. Han har säkert någon teori om hur det brukar ligga till i 99% av fallen där 75-åriga tanter slår ihjäl rävar.

Snart sitter tanten nog bakom lås och bom. På ett eller annat ställe. Men det som intresserar mig mest av allt är förstås vad motivet är? För att tala om klart besked om vart den döda räven ligger. I skogen eller på komposten??!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *