Det är jag som ska svära

Jag har ställt en blomkruka på bänken. För den är nyplanterad och jag har ingen ytterkruka eller fat. Så den står på bänken för jag vill inte ha blöt blomjord på fönsterbrädan. Tills jag har införskaffat en kruka. Det kan ta några veckor för det är ingen prioriterad aktivitet.

Kruka bredvid kran

Maken rev naturligtvis ner den i morse. Jag lagade. Sen ställde han en skärbräda bakom kranen och rev ner den igen ikväll. Då svor han “Andra jävla gången!”. Som att det på något sätt var mitt fel att han håller på och förstör mina blommor för att “blommor inte hör hemma på diskbänken”.

Det är jag som ska svära. Det är ju andra jävla gången han river ner samma blomma. Skärbrädor hör inte hemma bakom kranen.

Klantarsle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *