Det är tanken som räknas

Agnes som vann en av tävlingarna häromdagen ni vet? Jag hade skrivit ett sådant där fint Grattis-meddelande till henne. Personlig touch och så där liksom.

Paketet det är självklart redan på väg till Agnes. Här på Kidkit drar vi inte fötterna efter oss (vi och oss det är mest jag det alltså, vi har inte nått expansionsfasen ännu, när det är mycket att göra sätter jag någon oavlönad som maken eller mamma i arbete). Kunder och tävlingsvinnare ska naturligtvis ha sina varor så snabbt som möjligt.

Vilket leder till att ibland går det så fort att det fina handgjorda Grattis-meddelandet det hinner inte alltid med. Inte för att lantbrevbäraren sliter paket ur händerna på mig, utan mer för att jag glömde det på skrivbordet och hittade det nu när jag omorganiserade pappershögarna.

Så här såg i alla fall det fina personliga meddelandet ut. Visst är det väl tanken som räknas?! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *