Det blev bättre ifjol när jag lurade min kusin att göra det

Det är ju på inget sätt så att jag inte har några kusiner här i Stockholm. Så många kusiner som jag har vore det ju märkligt om inte några av dem bodde här i Stockholm.

Jag har tex en kusin som bor bara 5-10 minuter härifrån med bil. Men om jag dök upp hemma hos henne med en tom kruka, en påse jord, mossa och några blommor tror jag att hon skulle bli misstänksam. Hon skulle fatta att jag var på väg att lura henne på något sätt.

Det är mycket lättare att lura en kusin att göra ens jularrangemang åt en om de redan står vid en bänk och planterar blommor. Då är de inte på sin vakt.

Nu fick jag göra det själv. Det blev ju inte alls lika bra. Fast det gör väl inte så mycket för när jag ställer upp den ovanpå skåpen för att ingen ska plocka flugsvamparna är det ju ingen som ser den längre i alla fall.

Mindre bra jularrangemang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *