Det kan de glömma

Ibland kan man fråga sig varför folk har en blogg. En av anledningarna till varför man har en blogg är för att om man får en vagel i ögat ska man omedelbart kunna informera världen om att man har en vagel i öget.

Då är det MYCKET frustrerande om webhotellets server bara bestämmer sig för att lägga sig ner och vila just när man ska berätta om vageln i ögat.

Sen vill de dessutom ha “understanding”. Förståelse liksom för att deras server inte funkar. Det är ju jag som har en vagel i ögat. Det är jag som behöver förståelse. Från mig får de faktiskt ingen understanding. Sådana där saker gör mig irriterad och framkallar inte alls mina förstående sidor.

UpdateDet är inte första gången den där servern har lagt av just när jag ska berätta något viktigt. Man blir lika sur varje gång. Om man då dessutom har en vagel som skaver i ögat då blir man faktiskt lite extra sur. Vem vill sitta med en vagel i ögat utan att kunna informera världen om den på en hel timme?

Ja, ja, jag vet att jag har Facebook och att det också duger för vagel-informerande, men nu hade jag faktiskt tänkt använda bloggen och jag tycker inte om när mina planer ändras utan att jag konsulteras först.

Det var egentligen inte det här jag skulle säga. Jag kände bara att jag behövde ventilera litegrann. Jag återkommer om en stund med ett inlägg om en vagel i ögat.

One thought on “Det kan de glömma”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *