Dispens från bloggförbudet

Maken har gett mig dispens från bloggförbudet om föräldramöten. Jag tror att det är mer intressant att gå på föräldramöten i storstäder, där folk inte känner varandra. På vårt föräldramöte var alla helt normala. Ingen kom med några orimliga krav eller konstiga frågeställningar.

Vi fick se en film/bildspel som de hade hade gjort för att visa vad de gör på dagarna. Alla föräldrar satt där och såg helt coola ut när de tittade, men egentligen satt säkert alla och kämpade för att inte gasta och peka “kolla där är mitt fantastiska barn!” när deras eget barn dök upp på bild. Vem är intresserad av att se bilder på andras barn liksom?!

Det var inte med på filmen, men vi fick veta att när barnen är i skogen brukar de (jag tror att de menar de större barnen) leka älgjakt och leka att de styckar älg på en stubbe. Hade det här uppdagats på ett dagis i en storstad som tex Stockholm kan jag slå vad om att det hade varit med åtminstone EN förälder som tyckt att det var olämpligt att leka lekar som involverar jakt och djurplågeri, och dragit igång någon sorts diskussion om den pedagogiska inriktningen. På vårt föräldramöte skrattade alla bara. Jag kan känna att det skulle ha varit mer underhållande med någon animal rights förälder på plats.

Sen bjöds det på smörgåstårta. Då frågade maken mig “hur vi skulle göra?”. Vi hade nämligen inte ätit middag ännu och det låg kotletter i kylen hemma. Vad maken antydde var alltså att vi skulle hoppa över smörgåstårtan så att vi inte skulle förstöra aptiten. Helt sjukt förslag, eller hur? Smörgåstårtan var grymt god kan jag meddela.

Maken sa att jag inte fick ta med systemkameran till mötet så jag har inga bildbevis. Ni får kolla på en bild av vårt fantastiska barn istället.

5 thoughts on “Dispens från bloggförbudet”

  1. Smörgåstårta på föräldralöse?! Hmm, måste nog överväga var vi ska placera lillsnorpan nästa höst!
    Snygg bild på snygg tjej 🙂

    1. Supergod var den också! Maken satt och blängde på min bit och tyckte att jag tagit för stor. Jag skulle gladeligen tagit en bit till och skippat middagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *