Dottern har skickat hinken vidare

Alltså jag har inte mycket att berätta idag. Vi har ju varit hemma hela dagen. Barnet sov i två timmar. Då råkade visst jag också somna en timme. Man blir så trött av att sitta uppe och titta på Rosa Pantern klockan tre på natten för att avleda fokuset från magont.

Vi har lagt en hel del tid på att välja vilket element katten skulle ligga på för att torka. Tittat på film och läst sagor.

Vi har smält pärlor. Sådana där Hamaspärlor ni vet. Jag har nämligen läst på någon blogg nån gång för länge sedan att man kan smälta pärlor. Fast jag har glömt bort vad man skulle gör av eller med de smälta pärlorna. Därför smälte vi bara pärlor i största allmänhet och då blev det så här.

Smälta pärlor

Jag har ingen aning om vad vi ska använda klumpen med smälta pärlor till. Vi har också ett antal enstaka smälta pärlor som inte sitter ihop som jag inte heller vet vad vi ska gör med.

Den där pussen jag fick igår…. hur mår jag då? Jo, tackar som frågar, förutom den där halsontan jag dragits med i evigheter nu mår jag finfint.

Maken däremot har jag knappt sett till sen han kom hem från jobbet. Först låg han i sängen och kröjmade sig, sen satt han på dass med en rosa hink i knät och nu ligger han på soffan och gnyr och ber om tekoppar. För en gångs skull visar han ju upp lite verkliga sjukdomssymptom så jag visar medlidande, men hinken fick han tömma själv.

En positiv sak är ju dock att morfar knappast kan skylla på svampen, för maken har inte ätit av svampen, så nu slipper vi höra honom tjata om att man inte ska äta svamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *