Du kunde åtminstone ha sagt att jag har en fin blogg Gunnar

Jag tycker inte om när folk spammar mig. Det är otrevligt. Dessutom är det jobbigt att sitta och deleta en massa skräp-kommentarer genererade av robotar. Därför har jag installerat ett spamfilter som tar hand om majoriteten av allt spam, det brukar bara slinka igenom ett 20-tal per dag.

Men ibland finns det folk som sitter och spammar manuellt och därmed kommer fram för att det ser ut som en vanlig kommentar. Det gör mig nästan ännu mer irriterad än spam-robotar.

Gunner tex. Idag har Gunnar varit här och berättat om matkassar. Han sa inte ens “fin blogg”. Bara pang på rödbetan om matkassar. Man kan ju tycka att Gunnar kunnat e-maila mig och fråga om jag vill göra reklam för matkassar och erbjuda mig en matkasse. Då skulle jag tacka nej, för jag har ingen lust att sitta här och spotta ur mig en massa positiva utlåtanden om en matkasse. Då köper jag hellre min mat själv.

Jag funderade ett tag på om jag skulle godkänna kommentaren eller ej. Till slut bestämde jag mig för att den fick tillhandahålla inspirationen till ett blogginlägg och godkände den. Men jag gjorde lite justeringar först. Gunnar hade väl tänkt att folk som googlar matkassar skulle klicka sig vidare till hans sida, men jag tycker att de ska stanna här och läsa om matkassar hos mig istället. Jag återkommer med ett matkasse-inlägg någon dag när jag känner inspiration.

3 thoughts on “Du kunde åtminstone ha sagt att jag har en fin blogg Gunnar”

  1. Han kanske är en robot trots allt. Men eftersom han spammar inlägg som faktiskt har något att göra med matkassar (mitt inlägg handlade om en matvarubutik) får man ju intrycket att det görs manuellt.
    Jag misstänker att det är ett sökordsoptimeringsföretag som ligger bakom “Gunnars” websida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *