En helt osponsrad produktrecension

Man ska ju ha tävlingar på sin blogg, då blir man populär. Så jag har funderat och funderat för att komma på någon tävling jag skulle kunna ha för att lotta ut barnkläder. Men jag har så dålig fantasi just nu så jag kommer inte på något.

Då tänkte jag att jag kunde tipsa er om någon annans tävling. Så jag googlade tävlingsbloggar för att se om jag kunde hitta några pågående tävlingar om disktrasor.

Då hittade jag denna produktrecension. Jag insåg ju då att produktrecensioner är en annan sak jag inte bjuder mina läsare på så ofta. Jag blev inspirerad. Så nu ska jag produktrecensera en sak jag köpt på någon butik i stan.

Det här var en produkt som jag aldrig hört talas om förut. Den var en Bamsereflex. Reflexer har jag ju hört talas om förrut, men det här med Bamse-motivet var helt nytt för mig. Det fanns även Skalmanreflexer och Lille Skuttreflexer. Jag fick själv välja vilken jag ville köpa. Jag tyckte att det var så svårt att välja så jag frågade gullefjunet om råd, och då blev det en Bamsereflex. Jag betalade och fick ta med den hem direkt.

Jag älskade verkligen förpackningen som var av genomskinlig plast och lättöppnad. Stort plus att den även sysselsatte gullefjunet som satt och vred och vände på förpackningen flera varv innan hon tröttnade.

Men hur fäster man reflexen då tänker ni nog nu? Det tänkte jag också till att börja med. Man öppnar helt enkelt kedjan genom att föra ut en av kulorna ur fästet, som på bilden.

Sen är det bara att trä den genom någon ögla eller liknande som ni hittar på jackan. Eller varför inte på en sko som jag har gjort på bilden nedan, med en helt annan reflex.

Jag har tänkt använda min reflex när jag är ute och går i mörkret. Jag kommer att fästa min reflex nära en ficka så att jag kan stoppa ner den i fickan när det är ljust ute. För det värsta jag vet är när jag måste gå på toaletten när jag är på stan och shoppar och reflexen åker ner i toalettstolen. Så den här reflexen har en given plats i min ficka.

En annan klar fördel är att motivet är något som barn tycker är roligt. Om det blir bråk i barnvagnen kan man bara haka lös reflexen från jackan och låta barnet leka med den. I like it.

En annan fantastisk egenskap med sådana här reflexer är att bilister ser er när ni kommer och går i mörkret. Om ni kommer ihåg att ta upp dem ur fickan alltså.

Ni hittar sådana här reflexer lite överallt. Jättemånga butiker säljer dem och det finns massor med andra motiv utöver Bamse. Jag har för mig att de kostar kring 30-40 spänn.

Glöm nu inte att gilla Prinsessan på Ärten på Facebook. Eller följa på Bloglovin. Vem vet jag kanske skickar en reflex på posten om ni följer mig på något sätt (bloggen alltså, inte in real life va? då ringer jag polisen) och om ni lämnar en kommentar och berättar att er största önskan i livet är att vinna en billig reflex.

2 thoughts on “En helt osponsrad produktrecension”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *