En katt med “två ansikten” är väl inget märkvärdigt

Katten Venus har fått 79000 gillningar på Facebook. För att hon har ett tvåfärgat ansikte. Emil i Härnösand fick en chock när han läste om katten i Aftonbladet. För han har OCKSÅ en katt med tvåfärgat ansikte!

Emil ringde då till Aftonbladet, som gjorde ett TV-klipp med den svenska katten Doris med tvåfärgat ansikte. Intervjuade Emil via telefon och allt.

Det här är vår gamla katt som fick flytta in hos Sofia i London när vi flyttade hem till Sverige.

Jag kanske också ska ringa till Aftonbladet? Om alla som har en katt med tvåfärgat ansikte ringer till Aftonbladet kan de starta en helt separat tvåfärgade-kattansikten-bilaga och ta 12 kr för den.

Notera att Kisse (hon heter så) är mer unik än unika Venus och unika Doris. För hennes haka är också tvåfärgad, men spegelvänt mot resten av ansiktet. Hennes ansikte är alltså typ fyrfärgat.

Det borde ju ge 100000 gillningar på Facebook. Jag tror att jag får göra en Fejjan-sida åt henne. Då kan Sofia göra statusuppdateringar och berätta vad Kisse har ätit varje dag.

6 thoughts on “En katt med “två ansikten” är väl inget märkvärdigt”

  1. Vilken fin Kisse du har. Jag har en katt som är tre år och även hon har två ansikten, det ena orange randigt och det andra svart med grå ränder… förstår heller inte uppståndelsen. Men det är väl nyhetstorka eller nåt… 😉

  2. Kisse has two eyes the same colour: both are yellow. Doris’s eyes are both yellow. Venus’s eyes are odd colours: one vivid blue, the other one greeny-yellow. The orange half has a vivid blue eye, and the black half has a greeny-yellow eye. THAT makes Venus UNIQUE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *