En sån där selfie

Jag har läst i tidningen om selfies. När man tar helt poänglösa bilder på sig själv och lägger upp på sociala medier helt utan anledning. Jag har också läst att anledningen till att folk gör så är att de har ett bekräftelsebehov och vill ha gillningar på sin selfie.

Jag är ju inte alls sådan. Nej, nej, inte jag. Jag skulle aldrig lägga upp en selfie helt utan anledning. Enda anledningen till att jag nu råkar lägga upp en bild på mig själv är förstås att om jag ska kunna visa er min julpyntade badrumsspegel så är det svårt att undvika att själv hamna på bilden.

Det är mycket mer acceptabelt att fiska efter gillningar för sin badrumsspegel än för sig själv. Jag hoppas på minst 30 gillningar för min julpyntade badrumsspegel. Det skriker ju bara julstämning kring den där rosa badbaljan, eller hur?!

Julpyntat badrumYtterdörren är också pyntat nu så att gästerna ska känna sig välkomna när de kommer på adventsfirande.

Juldörr

Jag vill poängtera att det är ett adventsfirande. För när jag råkade kalla det för ett adventskalas frågade gullefjunet om vi skulle ha ballonger med Alfons Åberg och Prinsessor på, och det ska vi INTE.

One thought on “En sån där selfie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *