En snopp i brevinkastet

Jag läste på Aftonbladet att en karl hade stoppat in sin penis genom en främmande kvinnas brevinkast.

Så märkligt beteende tänkte jag när jag hade läst klart. Inte om karlns beteende alltså. Det vet man ju att det finns mycket karlar som är helt vrickade i huvudet. Nä, jag menar kvinnan. För det stod i artikeln att mannen sprang iväg när kvinnan öppnade dörren.

Det är inte normalt att gå och öppna dörren om någon sticker in en snopp genom brevinkastet. Speciellt inte om man tidigare har känt sig förföljd på vägen hem. Vad öppnade hon dörren för? Hur visste hon att knäppjöken skulle springa iväg? Tänkte hon “jag vill se vem som äger den där snoppen”?

Normalt agerande om man hittar en snopp hängandes i brevinkastet är att smälla igen brevinkastlocket. Med foten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *